Beoordelingen




HTML Toegestaan : a p br i em strong q h1-h6
* Required. Email will not be shown.

Heel mooie armband, uniek , heel snel geleverd !! Geweldig !!!

lea bosiers    4 augustus 2017   

Hele leuke en mooie dingen, Weinig voor de Barzoi liefhebber....

Ank van Klooster    27 juli 2017   

mooie en sterke halsbanden . goed contact via e-mail . 's avonds besteld, volgende dag met de ochtendpost in huis. SUPER !!!

ingrid spronken    14 juni 2017   

Zeer goed

Vaerendonck    1 april 2017   

Review / Beoordeling: *Al wat ik besteld heb was zeer goed en betaalbaar.

Name *Neyt Tineke    27 februari 2017   

's Avonds besteld en volgende morgen in huis. Prima product voor een dito prijs. Aanbeveling!

Hans van der Sanden    4 februari 2017   

Wij hebben voor onze Noortje de winterjas al mogen ontvangen en vinden het geweldig, lekker warm en waterdicht wij zijn heel tevreden klanten

Karin Postma    19 oktober 2016   

Autostickers en mooie sjaal gekocht , héél tevreden en heb nog een verlanglijstje dat ik ga afwerken !!!

bosiers lea    4 augustus 2016   

Anne, je hebt heel leuke items in de shop en ze zijn allemaal mooi betaalbaar. Daarbij mogen er velen leren van de service die je biedt.

Ellen Borro    30 januari 2016   

Tot nu toe 3 keer iets besteld. 2 keer ging alles goed. toen ik de 3e keer wat bestelde was er iets kapot gegaan tijdens de verzending. 1 berichtje naar Anne toe en er werd gelijk een nieuwe bezorgd. Super service!!!! Zal er zeker vaker bij bestellen.

Gaby    10 januari 2016